Referenties

Keistad Evenementen

Sinds 2007 verzorgt Keistad Evenementen Creatieve workshops, Spelprogramma’s, & Arrangementen in de gezellige historische binnenstad van Amersfoort.

Opdracht: Photoshoot.

Nieuwe foto’s voor print en web met een frissere uitstraling waarin het plezier te is.

lijn

 ZinniMedia

ZinniMedia is een nieuw bedrijf met een grote ervaring in cross media. Voor de site moest een no nonsens portretfoto komen die laat zien waar het om gaat, kennis en ervaring.

Opdracht: Portret maken.

Nieuwe foto’s voor website met een betrouwbare/frisse uitstraling.

lijn

Sisterhood in Business

is een landelijke netwerkorganisatie van ervaren onderneemsters die hun ervaring, netwerk en kennis inzetten om, naast hun onderneming, als mentor 1 of 2 onderneemsters met groeiambitie te begeleiden.

Opdracht: Portretten maken.

Portretten moeten mentorschap en plezier in het begeleiden en begeleid worden uitstralen.

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners is een gespecialiseerd instituut. Zij geven een rating (financiële risico-beoordeling) af van alle in Nederland actieve financiële dienstverleners (adviseurs/intermediairs). Door zich te beperken tot deze groep kunnen zij diepgaand onderzoek verrichten en beschikken zij over een uitgebreide branchekennis.

Opdracht: Kantoor inrichten.

De klant heeft drie bewerkte foto’s uitgekozen om die aan de muur te hangen in zijn kantoor. De keuze is gevallen op een drietal herkenbare “typisch Nederlandse” algemene high dynamic range foto’s die bekend zijn in de regio.

Macandra Personal Coaching

Om resultaten te realiseren moet ik wel de onvoorwaardelijke bereidheid en het vertrouwen van de cliënt hebben en de cliënt dat  van mij natuurlijk. Macandra Personal Coaching stelt de cliënt in staat effectief gedrag te ontwikkelen en het realiseren van gewenste resultaten.

Opdracht: Portret maken.

Portret moet laten zien dat Jenny een gepassioneerde coach is die haar cultuur en achtergrond meeneemt in het effectief coachen van mensen.

FMH Academy

FMH Academy staat voor kennisoverdracht. Zij verzorgen en ontwikkelen opleidingen en trainingen vanuit een brede visie over huisvestingsexploitatie. De deskundigheid concentreert zich in de markten Wonen (woningcorporaties en beheerders van woningen), Werken (facility management en gebouwbeheerders) en Welzijn (semi-overheid: zorg, gemeenten, waterschappen).

Opdracht: Portretten maken.

Maak portretten van de trainers en medewerkers van FMH voor de website en persoonlijk gebruik.

Wigt International

Since 1972, Wigt International is one of Europe’s leading agencies for various music styles, dance, theatre and other live entertainment. Wigt International operates as a live event booking, promotion and touring agency in more than 30 countries, in cooperation with hundreds local partners in Europe and beyond. The company has its headquarters in the Netherlands with branches in the United Kingdom, Germany and Turkey.

Opdracht: Foto’s maken voor promotie.

De Simon and Garfunkel Tribute Band kan wat fotomateriaal voor promotie gebruiken. Foto’s gemaakt tijdens een soundcheck in Zeeland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.