Juliën van de Hoef

dsc02824-kleinJuliën van de Hoef

Hello, my name is Juliën van de Hoef, Born in 1962. Welcome to my new website, where you will see digital illustrations of pictures I have taken myself. My website is constantly updated with new pieces of work. Please feel free to give comments about my work. I am interested in your feedback
Juliën van de Hoef lagune@zonnet.nl

Hallo, mijn naam is Juliën van de Hoef. Geboren in 1962 en al zo'n 10 jaar bezig met creatieve fotografie. Welkom op mijn site waar ik mijn werk wil laten zien. Ik hou me vooralsnog vooral bezig met fotograferen en het bewerken van foto’s. Zeg maar digitaal illustreren. Laat me gerust weten wat je van mijn site en werk vindt.

Inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik overigens overal vandaan. De ene keer is het een film van van Tim Burton, de andere keer een schilderij van Edward Hopper. De mogelijkheden van photoshop zijn onbeperkt. Ik verkies eigengemaakte foto’s boven het gebruik van stockfoto’s, dan blijf ik zelf aan het roer zeg maar.

De meeste ideeën voor mijn bewerkingen ontstaan overigens niet achter de computer, maar bijvoorbeeld in de auto. Soms is een foto zelf al aanleiding voor een nieuw idee.

 

Dutch photographer Juliën van de Hoef represents an a-typical kind of photography for the gallery. Normally we are not keen on highly manipulated photo's, but in his case we stepped over our concerns. Van de Hoef is a true expert on the subject of HDR-photography. HDR means High Dynamic Range, a technique in digital photography to get the best out of 3 original "negatives". One of the 3 images is normal exposed, one is over exposed and one is under exposed. Masterfully Van de Hoef knows how to use which part of which "negative" to create a still recognizable but strange new reality.

Galerie 't Fotokabinet | The Photo Cabinet

GALLERY FOR [VINTAGE] FINE ART PHOTOGRAPHY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.